Toiminta

Nuoret!
    - Tämän vuoden teemana on nuorten toiminnan aktivointi. Järjestämme infotilaisuuksia yhdistyksen toiminta-alueella (kauppakeskukset, Kirjastot, yleiset tapahtumat ja tietenkin Seminaarilla, yhdistyksemme toimitiloissa) kesän ja syksyn aikana. 

Kesäkauden toimintaa:
     -yhdistyksen toiminta keskittyy  Rantamajalle aina tiistai-iltaisin klo 16.00 - 20.00 yhdessäolon  ja majan kunnostuksen merkeissä, sekä erilaisten pelien harrastamiseen.
boccia, kyykkää, petanqueta ym. muita: - mielikuvitus rajana.
    -mahdollista lenkkeilyä, sauvakävelyä pitkäkarin maastoon sijoittuvalla, metsäisellä kuntopolulla tai Ilolinnan ja Pitkäkarin  tiellä
    -Rantamajalla tavataan myös muita invalidi- sekä eläkeläisyhdistyksiä. Teemme myös vastavierailuja muihin naapuri- ja ystävä yhdistyksiin. 
    -Osallistutaan Oulu- Kainuu vaikuttajaverkoston kokouksiin.

Talvikausitoiminta:
    -toiminta keskittyy Raahen kaupungilta saatuihin tiloihin, Seminaari-kampus Rantakatu 7E, jossa toimii mm. öljyvärimaalaus (myös kesäkautena)
    -boccia sisäpelipalloilla harjoitukset kuukauden ensimmäinen ja kolmas torstai klo 12 - 15. 
    -Erityisesti naisille suunnattua kerhotoimintaa, mm. korinpunontaa "kahvipussista koriksi" ja erilaisia käsityökerhoja parillisina tiistai-päivinä klo 12 - 15 
Tarkemmat ajat  ja ajankohdat Toimintakalenterista ja Raahelainen lehden järjestöt toimivat palstalla.

Vertaistoiminnan kahvio avoinna parillisen viikon tiistaina ja parittoman keskiviikko klo 12- 15. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös kahdenkesken vertaistukihenkilön kanssa, mikäli henkilö niin haluaa.

Liikunta- ja kuntotoimintaa! 
    -Yhdistyksen  jäsenelle vuonna 2017 antama tuki (-syyskokouksen päätöksellä, kun talousarvio hyväksyttiin) kuntotoimintaan on 17 € /vuosi uimahalli- tai kuntosalivuoroja. Sarjaranneke tai sarjakortti maksu ei sisälly korvaukseen.
Yksi rannekeoikeus käy vain yhteen tilaan kerrallaan (esim. uimahalli tai kuntosali erikseen).

    -Senioripassiin oikeutettua henkilöä velvoitetaan käyttämään Senioripassia! mikäli on siihen oikeutettu, senioripassi toimii niin kunto- kuin uimahallissakin (EI SAA YHDISTYSALENNUSTA)  Hinnoittelu löytyy  Kuntokeidas Vesipekka nettisivuilta tai paikanpäältä.
Alisivut (1): -Kuvakalleria