Toiminta

Nuoret!
    - Tämän vuoden teemana on nuorten toiminnan aktivointi. Järjestämme infotilaisuuksia yhdistyksen toiminta-alueella (kauppakeskukset, Kirjastot, yleiset tapahtumat ja tietenkin Seminaarilla, yhdistyksemme toimitiloissa) kesän ja syksyn aikana. 

Kesäkauden toimintaa:
    -Jihuu! Rantamajan keittiön laajennus on saatu pääosin päätökseen, alkaa normaali käyttö viikkotoiminnassa. Remontissa laajennettiin keitiötilaa ja lisättiin kaapistotilaa. Ulkotoiminta ja alueen huoltotoiminta jatkuu normaaslisti, esim. ruohonleikkuu kerran viikossa jos olosuhteet sallii mieluummin jopa useammin, on vähemmän haravointia.
    -yhdistyksen toiminta keskittyy  Rantamajalle aina tiistai-iltaisin klo 16.00 - 20.00 yhdessäolon  ja majan kunnostuksen merkeissä, sekä erilaisten pelien harrastamiseen.
boccia, kyykkää, petanqueta ym. muita: - mielikuvitus rajana.
    -mahdollista lenkkeilyä, sauvakävelyä pitkäkarin maastoon sijoittuvalla, metsäisellä kuntopolulla tai Ilolinnan ja Pitkäkarin  tiellä
    -Rantamajalla tavataan myös muita invalidi- sekä eläkeläisyhdistyksiä. Teemme myös vastavierailuja muihin naapuri- ja ystävä yhdistyksiin. 
    -Osallistutaan Oulu- Kainuu vaikuttajaverkoston kokouksiin.

Talvikausitoiminta:
    -toiminta keskittyy Raahen kaupungilta saatuihin tiloihin, Seminaari-kampus Rantakatu 7E, jossa toimii mm. öljyvärimaalaus (myös kesäkautena)
    -boccia sisäpelipalloilla harjoitukset kuukauden ensimmäinen ja kolmas torstai klo 12 - 15. 
    -Erityisesti naisille suunnattua kerhotoimintaa, mm. korinpunontaa "kahvipussista koriksi" ja erilaisia käsityökerhoja parillisina tiistai-päivinä klo 12 - 15 
Tarkemmat ajat  ja ajankohdat Toimintakalenterista ja Raahelainen lehden järjestöt toimivat palstalla.

Vertaistoiminnan kahvio avoinna parillisen viikon tiistaina ja parittoman keskiviikko vuoroviikoin klo 12- 15. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös kahdenkesken vertaistukihenkilön kanssa, mikäli henkilö niin haluaa.

Liikunta- ja kuntotoimintaa! 
    -Yhdistyksen  jäsenelle vuonna 2017 antama tuki (-syyskokouksen päätöksellä, kun talousarvio hyväksyttiin) kuntotoimintaan on 17 € /vuosi uimahalli- tai kuntosalivuoroja. Sarjaranneke tai sarjakortti maksu ei sisälly korvaukseen.
Yksi rannekeoikeus käy vain yhteen tilaan kerrallaan (esim. uimahalli tai kuntosali erikseen).

    -Senioripassiin oikeutettua henkilöä velvoitetaan käyttämään Senioripassia! mikäli on siihen oikeutettu, senioripassi toimii niin kunto- kuin uimahallissakin (EI SAA YHDISTYSALENNUSTA)  Hinnoittelu löytyy  Kuntokeidas Vesipekka nettisivuilta tai paikanpäältä.
Alisivut (1): -Kuvakalleria