Toiminta

Alkuvuosi aloitetaan, Liiton avustuksella:
    -Yhdistys järjestää kevätkaudella dici-kurssin teemalla "tietokone tutuksi". Kurssi on kaksi tasoinen, jotta kynnys ois niin matala, että kukaan ei kompastu. Taso 1 ohjataan aivan aloittelijan tasoiselle jäsenelle ja myös yhteistyöyhdistyksessä.     Kurssin taso 2 on jo henkilölle, joka on jonkin verran käsitellyt tietokonetta tai yleensä jotain älylaitetta. Ilmoittautuminen kurssille on parasta aikaa päällä ja viimeinen ilmoittautumispäivä on 15. maaliskuuta. Kurssi alkaa 2-osiolla 21.3. klo 9.00, 1-osion aloituspäivä on 27.3. klo 9.00. Imoita, kumpi osio on sopivampi sinulle. Imoittautumisia ottaa vastaan yhd. pj. puh. 0405344772 tai yhd. siht. puh. 0405578947. Tavoitteena on, että kaikilla on rohkeus käydä nettisovelluksen kautta ja avulla oma kanta sivuilla! Oppia sähköpostin salat, sekä pankkiasiointi! Osallistuja tuo oman läppärin mukanaan, varmistaakseen oman laitteen. Yhdistys on varannut muutaman koneen kurssin käyttöön, joista osa on mahdollista lunastaa kurssin jälkeen omakseen.

Kesäkauden toimintaa:
     -yhdistyksen toiminta keskittyy  Rantamajalle aina tiistai-iltaisin klo 16.00 - 20.00 yhdessäolon  ja majan kunnostuksen merkeissä, sekä erilaisten pelien harrastamiseen.
boccia, kyykkää, petanqueta ym. muita: - mielikuvitus rajana.
    -mahdollista lenkkeilyä, sauvakävelyä pitkäkarin maastoon sijoittuvalla, metsäisellä kuntopolulla tai Ilolinnan ja Pitkäkarin  tiellä
    -Rantamajalla tavataan myös muita invalidi- sekä eläkeläisyhdistyksiä. Teemme myös vastavierailuja muihin naapuri- ja ystävä yhdistyksiin. 
    -Osallistutaan Oulu- Kainuu vaikuttajaverkoston kokouksiin.

Talvikausitoiminta:
    -toiminta säilyy Raahen kaupungilta saatuihin tiloihin, Seminaari-kampus Rantakatu 7E, jossa toimii mm. öljyvärimaalaus (myös kesäkautena)
    -boccia sisäpelipalloilla harjoitukset kuukauden ensimmäinen ja kolmas torstai klo 12 - 15. 
    -Erityisesti naisille suunnattua kerhotoimintaa, mm. erilaisia käsityökerhon sisllön aiheita parillisina tiistai-päivinä klo 12 - 15 
Tarkemmat ajat ja ajankohdat toimintakalenterista ja eritystilanne muutoksista ilmoitetaan Raahelainen lehden järjestöt toimivat palstalla.
Vertaistoiminnan kahvio avoinna parillisen viikon tiistaina ja parittoman viikon keskiviikko klo 12- 15. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös kahdenkesken vertaistukihenkilön kanssa, mikäli henkilö niin haluaa.
Liikunta- ja kuntotoimintaa! 
        Kuntoilu toiminnan hyvitys;    Maksullisista kuntopaikoista hyvitetään korkeintaan15€ vuodessa/ jäs.

Seuraavasti:

Perinteinen Raahen uimahallin ”Vesipekka” käyttö säilyy, pienin muutoksin! Yhden lajin sarjalipusta; koskien uimahallin, kuntosalin tai muuta Vesipekan tarjoamaa kuntoilun muotoa. Niin sanottu ”senioripassi” ei oikeuta hyvitykseen Ikävelvoite, kenellä oikeus, käyttää sitä (käy uimahalliin ja kuntosaliin)

Sarjaranneke tai -kortti ei kuulu hyvityksen piiriin. 

Hyvitys sääntö; pätee myös muissa kaupungin kuntoilu kohteiden tarjonnan maksuissa.

Sama sääntö pätee, myös muissa kaupungeissa asuvien jäsenten kuntoilumaksujen suhteen.

Menettelytapa: Maksun suorittanut jäsen toimittaa alkuperäisen maksukuitin yhdistyksen puheenjohtajalle tai sihteerille, samoin pankkitilin numeron, johon hyvitys suoritetaan.

Vesipekan hinnoittelu löytyy  Kuntokeidas Vesipekka nettisivuilta tai paikanpäältä.

Alisivut (1): -Kuvakalleria