Toiminta


Kesäkauden toimintaa:

-yhdistyksen toiminta keskittyy Rantamajalle aina tiistai-iltapäivisin klo 11.00 -< yhdessäolon ja majan kunnostuksen merkeissä, sekä erilaisten pelien harrastamiseen, usein moni on tullut jo klo 10.00 paikalle!

boccia, kyykkää, petanqueta ym. muita: - mielikuvitus rajana.

-mahdollista lenkkeilyä, sauvakävelyä pitkäkarin maastoon sijoittuvalla, metsäisellä kuntopolulla tai Ilolinnan ja Pitkäkarin tiellä

-Rantamajalla tavataan myös muita invalidi- sekä eläkeläisyhdistyksiä. Teemme myös vastavierailuja muihin naapuri- ja ystävä yhdistyksiin.

-Osallistutaan Oulu- Kainuu vaikuttajaverkoston kokoontumisiin.

Yhdistysvierailut: Retkistä pieni omavastuuosuus. Maksulla katetaan matkakustannuksia! Sekä retken lisäkohteiden koituvia kustannuksia!

Vaikka "korona" sotkikin monet suunnitelmat on tavoitteet kuitenki saavutettavissa, mutta milloin?

Suunnitteilla yhd.vierailu mm. Haapajärvelle syyskaudella, elo- syyskuussa, tarkka aika vielä haussa Matkalle otetaan ilmoittautumisia -huom. mah. erityis ruokavaliot! Haapajärven yhdistyksellä kokoontumispäivä torstai. Ojelmaa vois myös hieman laajentaa, paikallisen oppaan (visio) (yhdistyksen edustaja? www.haapajarvi.fi/node/957) kierroksella, mm. teekaupunki Haapajärvi. Kalajoen alkukähteet!

Talvikausitoiminta:

-toiminta säilyy Raahen kaupungilta saatuihin tiloihin, Seminaari-kampus Rantakatu 7E, jossa toimii mm. öljyvärimaalaus (myös kesäkautena)

-boccia sisäpelipalloilla harjoitukset kuukauden ensimmäinen ja kolmas torstai klo 12 - 15.

-Erityisesti naisille suunnattua kerhotoimintaa, mm. erilaisia käsityökerhon sisllön aiheita parillisina tiistai-päivinä klo 12 - 15

Tarkemmat ajat ja ajankohdat toimintakalenterista ja eritystilanne muutoksista ilmoitetaan Raahelainen lehden järjestöt toimivat palstalla.

Vertaistoiminnan kahvio avoinna parillisen viikon tiistaina ja parittoman viikon keskiviikko klo 12- 15. Tilaisuuteen on mahdollisuus osallistua myös kahdenkesken vertaistukihenkilön kanssa, mikäli henkilö niin haluaa.

Liikunta- ja kuntotoimintaa!

Kuntoilu toiminnan hyvitys; Maksullisista kuntopaikoista hyvitetään korkeintaan 15€ vuodessa/ jäs.

Seuraavasti:

Perinteinen Raahen uimahallin ”Vesipekka” käyttö säilyy, pienin muutoksin! Yhden lajin sarjalipusta; koskien uimahallin, kuntosalin tai muuta Vesipekan tarjoamaa kuntoilun muotoa. Niin sanottu ”senioripassi” ei oikeuta hyvitykseen Ikävelvoite, kenellä oikeus, käyttää sitä (käy uimahalliin ja kuntosaliin)!

Sarjaranneke tai -kortti ei kuulu hyvityksen piiriin.

Hyvitys sääntö; pätee myös muissa kaupungin kuntoilu kohteiden tarjonnan maksuissa.

Sama sääntö pätee, myös muissa kaupungeissa asuvien jäsenten kuntoilumaksujen suhteen.

Menettelytapa: Maksun suorittanut jäsen toimittaa alkuperäisen maksukuitin yhdistyksen puheenjohtajalle tai sihteerille, samoin pankkitilin numeron, johon hyvitys suoritetaan.

Vesipekan hinnoittelu löytyy Kuntokeidas Vesipekka nettisivuilta tai paikanpäältä.